Informatie

U wilt direct één of meerdere woningen huren? Stuur dan direct een aanvraag naar aqualanda@groningsepanden.nl

Locatie: Bungalowpark Aqualanda, specialist in huisvesting Noord Nederland, ligt direct aan de N33 net achter Veendam. Vanaf het park bent u binnen 25 minuten op het chemiepark in Delfzijl en binnen 35 minuten bij de Eemscentrale in de Eemshaven. Groningen en Assen kunt u binnen 25 minuten bereiken. In Veendam kunt u alle boodschappen doen die u wenst voor uw verblijf.

Het bungalowpark: Aqualanda is een voormalig recreatiepark wat momenteel onder vergunning word ingezet voor huisvesting van werknemers. Hierdoor heeft u geen last van toeristische activiteiten en woont een ieder op het park met hetzelfde doel. Bungalowpark Aqualanda is de specialist in huisvesting voor Noord Nederland.

De kosten: Wij beschikken over twee type woningen. De A-woning en de B-woning. Voor het huren van onze woningen betaald u geen makelaarskosten of courtage.

De woningen: Onze woningen zijn volledig comfortabel gemeubileerd en gestoffeerd en de keuken is voorzien van alle benodigde uitrusting voor vier personen. Tevens zijn de woningen voorzien van digitale televisie en internet (Wifi). Type B beschikt over een ligbad en in sommige gevallen een sauna.

Wij gespecialiseerd in huisvesting voor werknemers in de Eemshaven en Delfzijl. Wij hebben ruime internationale ervaring. De ligging, direct aan de N33 en de hoogwaardige woningen maken het een perfecte locatie om te verblijven.

Welkom thuis bij park Aqualanda de specialist in huurwoonruimte voor Noord Nederland.

Belangstelling? Neem direct contact met ons op!


Naam:

Emailadres: *

Onderwerp*:

Bericht: *

[ Terug ]

  • Volledig gemeubileerd Incl. tv en internet
  • Lage maandelijkse kosten
  • Direct beschikbaar Ook voor grote groepen

Personeel uit:

Partner

shortstaygroningen