Huisvesting tijdelijk personeel Assen

Assen, niet alleen een stad die bekend staat om het TT circuit, maar zeker ook een stad met belangrijke industrie en veel groei de komende jaren. Op ons park mogen we dan ook vele tijdelijke medewerkers verwelkomen uit het industriegebied van Assen. Heeft u ook personeel werkzaam in Assen en bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting? Parc Aqualanda kan dan voor u een goede keus zijn.

Voor een goede prijs (€10,- per persoon, per nacht) krijgt u woonruimte van hoge kwaliteit, welke direct klaar is voor bewoning. Vanuit Assen is het ongeveer 20 tot 25 minuten rijden naar Parc Aqualanda, een korte rit voor dergelijke goede woningen. Ons park heeft geen verhuur aan toeristen, hiermee is er vaak voldoende ruimte voor grote groepen werknemers. Door alle werknemers op één plaats te hebben bespaart u veel op de kosten voor logistiek.

Wilt u meer weten of wilt u direct tijdelijke huisvesting boeken? Voor vragen of advies over tijdelijke huisvesting in Assen of Noord Nederland kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met goede huisvesting voor een goede prijs!
  • Volledig gemeubileerd Incl. tv en internet
  • Lage maandelijkse kosten
  • Direct beschikbaar Ook voor grote groepen

Personeel uit:

Partner

shortstaygroningen