Huisvesting tijdelijk personeel Hoogezand

Een zeer snel groeiende gemeente in Noord-Nederland is Hoogezand-Sappemeer. Een groeiende gemeente zorgt ook voor groei in werkgelegenheid, hierdoor mogen we ook regelmatig werknemers uit Hoogezand verwelkomen op ons park. Bent u ook op zoek naar tijdelijke huisvesting voor uw werknemers? Parc Aqualanda kan dan ideaal voor u zijn!

Een kwartier rijden vanaf Hoogezand ligt het park, direct aan de N385. Met een hoge capaciteit en geen verhuur aan toeristen kunnen wij grote groepen werknemers snel onderdak bieden. Onze woningen zijn volledig gemeubileerd en van gemakken als digitale televisie en internet voorzien. U betaalt hier slechts €10,- per persoon per nacht voor. Een ideale plek voor uw seizoensarbeiders of tijdelijke medewerkers.

Wilt u meer weten over huisvesting van (internationale) tijdelijke medewerkers in de buurt van Hoogezand? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u goed adviseren door onze ervaring. U betaalt bij ons geen makelaarscourtage of verhuuropslag voor tussenpersonen.
  • Volledig gemeubileerd Incl. tv en internet
  • Lage maandelijkse kosten
  • Direct beschikbaar Ook voor grote groepen

Personeel uit:

Partner

shortstaygroningen